Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Super κοσμηματοθήκη από θήκη για μαχαιροπίρουνα!

Βρήκα την ιδέα σερφάροντας στο internet, σε κάποιες από τις αγαπημένες μου σελίδες, ενθουσιάστηκα και σας την παρουσιάζω!


Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει πρόβλημα οργάνωσης με τα κοσμήματα της. Και δεν μιλάω φυσικά για τα "καλά" κοσμήματα, χρυσά ή με πολύτιμους λίθους. Αυτά σίγουρα χωράνε σε μια μπιζουτιέρα μικρού ή άντε το πολύ μεσαίου μεγέθους! Μιλάω για τα καθημερινά σας κοσμήματα.

Πόσες άραγε από εσάς δεν έχετε δυσκολευτεί θέλοντας να φορέσετε το αγαπημένο σας μακρύ κολιέ, παρατώντας τελικά την προσπάθεια, αφού αυτό είχε κάνει κόμπους μπλεγμένο σε διάφορες άλλες αλυσίδες; Θα είπατε τότε "κάποια άλλη φορά"…Που τελικά δεν ήρθε ποτέ!

Απαράβατος κανόνας: τα κοσμήματα πρέπει να βρίσκονται κάπου που να φαίνονται αλλιώς δεν φοριούνται! 

Αυτό που χρειάζεστε είναι ξύλινη θήκη για μαχαιροπίρουνα και μερικούς γάντζους που μπορείτε να προμηθευτείτε από καταστήματα τύπου Praktiker.


Μόλις βρείτε λοιπόν την κατάλληλη γωνία, στο δωμάτιο ή στην ντουλάπα αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και οργιάστε!


Μπορείτε να βάψετε την θήκη στο αγαπημένο σας χρώμα, να κολλήσετε κομμάτια υφάσματος στο εσωτερικό της και γενικά να βάλετε σε αυτήν το δικό σας προσωπικό στυλ.
Αν τα κοσμήματα σας είναι πολλά τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε αρκετές, βάζοντας την μια πάνω στην άλλη σε κατακόρυφη διάταξη. Έτσι μπορείτε να οργανώσετε τα κοσμήματα σας ανάλογα με το χρώμα ή το στυλ τους.


Πηγή:www.maillardvillemanor.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου